Tlf: +(45) 24 42 26 88

www.onestrokeart.dk

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00 DKK

Malekurser

Dekorativ maling & One Stroke?

Velkommen til onestrokeart.dk som indeholder et bredt udvalg af spændende kurser indenfor Dekorativ maling & One Stroke. Du behøver hverken at kunne male eller tegne for at deltage.

Vi tilbyder 2 forskellige modul grundkurser, hvor du lærer det hele fra bunden. Grundkurserne er for alle nybegyndere som øvede malere der har lyst til at lære at male på en sjov og anderledes måde.

2 Modul kurser:
Vi tilbyder 2 modul grundkurser til dig der gerne vil igang med at lære maleteknikken One Stroke, kurset giver dig en grundlæggende viden som hjælper dig med at udføre maleteknikken korrekt fra starten. Kurserne betales desuden løbende ved tilmelding. Du bestemmer helt selv hvor længe du vil være om de forskellige kurser, der er ingen tidsfrist.  

NYT NYT!!  
Hvis du gerne vil videre efter du har afsluttet begge vores Modul kurser, får du nu mulighed for at fortsætte på vores TRYK videregående kurser på TRIN 1

Der vil være 10 kurser og efter gennemførelsen modtager du et diplom og du tilbydes en særlig kursistrabat fremover på dine indkøb af udvalgte maleprodukter.  

One Stroke Modul grundkursus:
Modul kursus 1

One Stroke videregående kurser:
Målrettede kurser, som giver et udvidet kendskab til One Stroke. 

Andre One Stroke kursustilbud:
Projektkurser
Workshops

Hjemmekursus:
Vi kører gerne ud og afholder alle vores kurser mod et kørselstillæg. Se kundeservice
Kontakt os for yderligere oplysninger. 

 

 

Tlf: 24422688

©2015 onestrokeart v/Judith Burns • Kildehjørnet 6 Fensmark • 4684 Holmegaard Danmark •

Dette website anvender cookies. OK